CK Pohoda Itálie Zájezd č. 607703

KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi

Itálie
Kalábrie, Scalea
Poloha: Na co se můžete v Kalábrii nejvíce těšit? skvělé koupání světoznámé památky…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Na co se můžete v Kalábrii nejvíce těšit?
skvělé koupání
světoznámé památky
zážitek z pravé Itálie, živé tradice
přírodní krásy národních parků
vyhlášená gastronomie, výborná vína
 
Hotel Parco dei Principi***+
600 m od centra oblíbeného letoviska Scalea
v blízkosti pláže
díky  ideální poloze  hotelu  můžete objevovat krásy hned 3 regionů jižní Itálie
vzdálenost hotelu od letiště v Lamezia Terme je  120 km
 
Kalábrie 55+ - Opomíjený kraj Středomoří
Nechte se svést krásou panenského pobřeží se zlatavými plážemi, které omývá čisté moře a nad kterými se pyšně tyčí horská krajina. Zdejší téměř nedotčená příroda vás ohromí a pravá italská nátura a pohostinnost potěší.

Pláž: Prostorná soukromá písečná pláž (s malými oblázky) je vzdálena cca 80 m od hotelu a je od něj oddělena pobřežní komunikací. Na pláž se dostanete pohodlně místním podchodem.  Plážový servis (slunečník, 1 lehátko a 1 plážové křešílko ) na pokoj v ceně. Vodní sporty (kanoe) v ceně. Z pláže možnost výletů lodí po okolí.   Pláž vybavena toaletami, sprchami a barem (otevřen s ohledem na počasí a obsazenost hotelu).

Aktivity : plážový volejbal fotbalové hřiště amfiteátr vodní sporty (kanoe) z pláže možnost výletů po okolí (závislé na počasí a obsazenosti hotelu)

Video - hotel Parco dei Principi 3* :

Fakultativní výlety :
POLLINO
Největší národní park celé Itálie, rozkládající se téměř na 200.000 hektarech v regionech  Kalábrie a Basilicata . Vápencový masiv Pollino dosahuje více než dva tisíce metrů a je charakteristický svými příkrými stěnami, jeskyněmi, soutěskami a mnoha vodními toky s vodopády.
 
MARATEA
Toto malebné horské městečko leží v regionu Basilicata a proslulo především druhou největší sochou Krista na světě , která měří 21 metrů.
 
POMPEJE (UNESCO)
Italská Kampánie se může pyšnit naprosto fascinujícími pozůstatky města, které bylo zcela zničeno roku 79 mohutnou erupcí sopky Vesuv . Ta je jedinou činnou sopkou evropské pevniny a tyčí se přímo nad městem. Dodnes zde můžete spatřit ulice s domy, lázněmi, divadlem, ale také nevěstincem s mnoha nástěnnými malbami.
 
DIAMANTE
Kalábrie  má jednu raritu, a tou je městečko Diamante. To proslulo feferonkami, které zde mají i svůj festival. Kalabrijci feferonky milují a neváhají je přidat třeba i do zmrzliny. 
 
SCALEA
Letovisko Scalea v Kalábrii , kde se náš hotel nachází, je moderním místem s obchodními třídami, které poskytují nemálo možností k nákupům a zábavě. Scalea se však může pochlubit také historickým centrem s mnoha památkami a malebnými uličkami. Právě tady si můžete vychutnat vynikající víno a kávu v některé z místních restaurací a hospůdek.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení : Hotel Parco dei Principi je příjemný hotel, otevřený celoročně, který se nachází v samém srdci Cedrové riviéry a v jednom z nejvyhlášenějších letovisek na pobřeží – ve Scalee, cca 600 metrů od jejího centra a cca 80 metrů od pláže. V okolí hotelu najdete obchody, bary, vlakové nádraží je cca 700 m. Místní autobusová linka spojuje přímořská města. Nedaleko hotelu se konají 1x týdně typické italské trhy. Přímo na hotelu probíhá jednou týdne “Kalábrijský večer” s typickým jídlem, kroji a hudbou. Transfer z letiště Lamezia Terme do hotelu je cca 120 km. V rámci hotelu Parco dei Principi 3*+ naleznete vybavení a servis: 162 pokojů recepce Wi-Fi připojení ve společenských prostorách zdarma trezor na recepci (pro úschovu hotovosti) 2-4 lůžkové pokoje venkovní bazén (uzavírá se každý den po dobu siesty) sluneční terasa u bazénu s lehátky a slunečníky zdarma (do vyčerpání) restaurace bar v barech možná platba pouze nabitou hotelovou kartou, kterou klient získá na recepci společenská místnost s barem (otevřen v době společenských programů) parkoviště

Hotel svým klientům nabízí plně vybavené 2-4 lůžkové pokoje, které jsou vybaveny balkonem a nabízí výhledy na moře nebo do zahrady. Čtyřlůžkové pokoje jsou na vyžádání a přistýlka je řešena formou patrové postele/palandy. Vybavení pokoje: balkón (jednolůžkové pokoje nedisponují balkonem) telefon minilednička TV topení/klimatizace  WC, koupelna (sprcha či vana) fén minibar na vyžádání (za poplatek)

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi Foto - KALÁBRIE 55+ Parco dei Principi

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha – Lamezia Terme – Praha včetně všech poplatků
  • 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji ve 3*+ hotelu Parco dei Principi
  • polopenzi formou bufetu včetně vody a vína
  • transfer v místě pobytu: letiště – hotel – letiště
  •   Změna hotelu vyhrazena. Navíc k ceně zájezdu  ZDARMA lehátka a slunečník na hotelové pláži (dle dostupnosti)
  • přípitek na uvítanou
  • ochutnávka italštiny
  • promítání dokumentárního filmu o Kalábrii
  • nadstandardní delegátská péče zaměřená na potřeby klientů 55+

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění včetně připojištění storna zájezdu: 325 Kč do 69 let / 775 Kč od 70 let
  • fakultativní výlety – aktuální nabídka a ceny na místě u delegáta
  • povinnou pobytovou taxu (cca 2 EUR/osoba/den), která je splatná na místě v EUR. Upozorňujeme, že pobytová taxa může být kdykoli zavedena nebo její výše změněna v závislosti na vyhláškách místních úřadů

Kalábrie

Kalábrie patří dodneška k výjimečným krajům Itálie, hlavně pro svou panensky nedotčenou přírodu, průzračně čisté moře, bílé písečné pláže. Členité pobřeží ideální pro potápění se nachází v oblasti Tropea a Capo Vaticano, zatímco jónské pobřeží nabízí úžasné podmínky pro surfování. Za vidění stojí určitě Tropea, malebné městečko na skále nad mořem, které žije čilým životem, Stilo a jeho byzantský cihlový chrám Cattolica, Reggio di Calabria, kde se nachází úžasné muzeum Museo Nazionale della Magna Grecia.

Scalea

Jedno z největších a nejstarších středisek v oblasti Riviera dei Cedri. Scalea je rozdělena na dvě části - Scalea Vecchia - stará část města ležící na kopci se starým normanským hradem, úzkými uličkami, paláci, portály, kostely, a Scalea Nuova - nová část, kde najdeme desítky hotelů, barů, kaváren, diskoték a jiných kulturních a sportovních zařízení.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí