CK Pohoda Řecko Zájezd č. RH85

Rhodos Town - Lomeniz Hotel ***

Řecko
Rhodos, Rhodos
Městský hotel Lomeniz se nachází cca 1,5 km od historického centra Rhodos. 200 m…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Městský hotel Lomeniz se nachází cca 1,5 km od historického centra Rhodos. 200 m od hotelu jsou taverny a obchůdky. U hotelu je zastávka pro městský autobus. Letiště je vzdálené přibližně 15 km od hotelu. Hotel se nachází 100 m od pláže. Ve vzdálenosti 1 km je možné navštívit památky ve Starém Městě.

Pláž: Písčito-oblázková pláž je vzdálena cca 100 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Sport a zábava: V hotelu je možnost billiardu a stolního tenisu. Je zde také herní koutek. V okolí je možnost různých sportovních aktivit jako potápění, rybaření, jízda na koni a windsurfing.

Pro děti : Dětská postýlka je na vyžádání.

Storno podmínky : Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla : 15 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : Hotel je zařízen vstupní halou, recepcí, barem, restaurací, bazénem. Dále je k dispozici TV a internetový koutek a Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu ( wifi zdarma )

Vybavení pokoje : Dvojlůžkové pokoje jsou vybaveny lednicí, balkónem či terasou, koupelnou se sprchovým koutem (vysoušeč vlasů) a WC. Dále je k dispozici TV a telefon. Klimatizace je zdarma a funguje pouze v období 13.6.-18.9.

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze

Bar, snídaňový bufet, kavárna, pool bar a snack bar.

Doprava: letecky

accommodation-5451 accommodation-5452 accommodation-5453 accommodation-5454 accommodation-5455 accommodation-5456 accommodation-5457 accommodation-5458 accommodation-5459 accommodation-5460 accommodation-5461

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Rhodos

Rhodos patří mezi nejčastěji navštěvovaná místa v Řecku. Každoročně je místních 10000 usedlíků pohlceno záplavou turistů. Rhodos ale může nabídnout návštěvníkům více než krásné pláže, jako je např. slavná Acropolis u města Lindhos. Pro mnoho turistů je ale vrcholem návštěvy ostrova Rhodos prohlídka staré části města Rhodos. V muzeích je vystaveno mnoho artefaktů vzniklých během historie ostrova. Ve městě samotném se nachází pestrá směsice staveb, od tureckých mešit po zrekonstruovaný palác postavený rhodskými knížaty.

Rhodos

Pulzující hlavní město ostrova, které je zároveň centrem všeho dění, je vystavěno v jeho nejsevernější části na výběžku, který je lemován oblázkovými plážemi. Dlouhá a bohatá historie se tu prolíná s moderní současností. Největší a nejatraktivnější pamětihodností je bezesporu staré město, které upoutá svým nezaměnitelným koloritem rušného života svérázných uliček a historických náměstíček. Nejzajímavější pamětihodností je zde středověká Rytířská ulice s četnými útulky a sněmovními domy Rhodských rytířů. Na jednom z konců této ulice stojí Velmistrovský palác, umístěný v budovách původního hradu. Za zmínku určitě stojí i prastarý přístav Mandraki, který dnes slouží jako kotviště jachet a sportovních lodí. Při vplutí do přístavu vás přivítají dvě bronzové sochy jelena a laně, které jsou umístěny na vysokých sloupech a patří k symbolům města i celého ostrova. Právě zde je to místo, kde údajně stával „kolos rhodský“, obrovská socha boha Hélia, pokládaná za jeden ze sedmi divů světa. Centrum města je tvořeno moderní částí s obchody, restauracemi, bary, diskotékami a nočními kluby. Transfer z letiště trvá cca 25 minut.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí