CK Pohoda Arabské emiráty Zájezd č. LXS

Spojené arabské emiráty - perla luxusu

Arabské emiráty

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou arabského luxusu…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou arabského luxusu a v porovnání s nimi Evropa bledne závistí! Ukážeme vám, co znamená dovolená v Dubaji - mrakodrapy, umělé ostrovy ve tvaru palem, nejluxusnější hotely světa, luxusní obchody, ale také prosluněné pláže s bílým horkým pískem, desítky nádherných mešit, zahalené ženy a pánové v dlouhých bílých košilích s šátkem gutra. Ne nadarmo jsou SAE nazývány rájem na zemi!

Ubytování: hotel

Grand Hotel Sharjah ****, patří mezi nejlepší hotely v emirátu Sharjah, soukromá písčitá pláž (lehátka a slunečníky zdarma), součástí hotelu jsou 3 restaurace, kavárna, bar, venkovní vyhřívaný bazén, tobogán, fitness centrum, tělocvična, sauna, masáže, vířivka, salon krásy, kadeřnické služby

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. - 2. den:odlet z Prahy s českým průvodcem do Dubaje, ubytování. Celodenní výlet do DUBAJE, prohlídka města s průvodcem. Po snídani výlet do staré části Dubaje - palác vládnoucího šejka, navštívíme Dubajské muzeum a pevnost Al Fahidi ze 17. stol., historické centrum Bastakia s unikátními větrnými věžemi, pokračujeme k zálivu CREEK, přeplavíme se dřevěnou lodí "Abra" do části Deira, navštívíme největší arabský trh s výběrem zlata, perel i tradičních výrobků a koření.
3. den:pobyt u moře. Fakultativně možnost výletu do "zahradního města" AL AIN, které je zároveň druhým největším městem emirátu Abú Dhabí. Vedle několika středověkých pevností nabízí město i jedinečné prehistorické lokality zapsané na seznamu UNESCO. Návštěva pohřebiště Hafit, archeologického parku Hili či průjezd největší datlovou oázou v zemi, aj.
4. den:největší, nejbohatší a nejoblíbenější emirát ABU DHABI, hlavní město SAE. Projížďka po ostrově Yas, zde se nachází proslulá závodní dráha Marina Yas. Prohlídka Abu Dhabi se všemi nejzajímavějšími místy - nábřeží "CORNICHE" - nejznámější, luxusní 8 km dlouhá ulice na pobřeží, nádherná bílá pevnost, poloostrov Breakwater s fotogenickým pohledem na celé Abu Dhabi a další zajímavosti.
5. den:ráno výlet do vnitrozemí SAE, přes pohoří Hajjar, do oblasti zvané "Východní pobřeží" do emirátu FUJAIRAH, který jako jediný leží na pobřeží Indického oceánu u Omanského zálivu a na rozdíl od ostatních pouštních emirátů je Fujairah výjimečný svým úzkým pobřežním pásem na okraji horského terénu a je plný jedinečných přírodních scenérií. Cestou zastávka na trhu s koberci a ovocem. Podíváme do hlavního města a Muzea arabské kultury se skanzenem. V případě zájmu fakultativně oběd a koupání v Indickém oceánu. Prohlédneme si nejstarší mešitu v BADIYAH, známou jako "Ottoman Mosque", unikátní svým designem čtyř malých kopulí podepřených hlavním centrálním pilířem. Z blízkého kopce vyhlídka na dvě strážní věže a farmy zemědělců s horami v pozadí.
6. den:pobyt u moře, individuální volno, možnost fakult. výletů např: cesta za nákupy do Dubaje, večeře v dubajském hotelu Burj al Arab (nutná rezervace v CK cca měsíc předem), procházky emirátem SHARJAH, popř. návštěva Akvária či Námořního muzea.
7. den:druhá část programu v DUBAJI. Navštívíme všechna nejzajímavější místa moderní Dubaje – centrum Sheikh Zayed Road s nejslavnějšími mrakodrapy, vč. nejvyšší stavby světa – věže Burj Khalifa - možnost vyhlídky ze 124. patra, nádherný panoramatický výhled na celou Dubaj. Zastavíme se na nákupy v největším obchodním centru Mall of the Emirates, zde si můžeme i zalyžovat v největší lyžařské hale Ski Dubai. Podíváme se na uměle vybudované ostrovy ve tvaru palmy a projedeme i jeden z nich – Palm Jumeirah s novým nejluxusnějším hotelem v Dubaji Atlantis. Prohlédneme si symbol města, proslulý sedmi hvězdičkový hotel BURJ AL ARAB z největší dubajské pláže. Projedeme novou rezidenční čtvrť Dubaje DUBAI MARINA se stovkami nejrozmanitějších mrakodrapů. Další zastávkou bude arabský souk MADINAT JUMEIRAH a největší mešita města BLUE MOSQUE. Zastavíme se v nově otevřeném obrovském obchodním domě Dubai Mall s obřím akváriem a ZOO a po setmění absolvujeme projížďku osvětleným městem.
8. den:v časných ranních hodinách transfer na letiště, odlet z Dubaje do Prahy.
B_PU_91_A_01_SAE B_PU_91_B_02_SAE BURJ KHALIFA - Spojené Arabské Emiráty Spojené arabské emiráty Spojené Arabské Emiráty Spojene_arabske_emiraty_Dubaj_02

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí