CK Pohoda Slovinsko Zájezd č. 595090

SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik

Slovinsko

Poloha: Slovinsko je zemí mnoha neobyčejných přírodních a kulturních krás. Poznejte…

7Počet dnů:

16.09.2017Termíny od:

11 990 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Poloha: Slovinsko je zemí mnoha neobyčejných přírodních a kulturních krás. Poznejte s námi jeho nedotčenou přírodu, majestátní  Alpy  či průzračné hladiny slovinských jezer  Bled  a  Bohinj . Milovníci historie zajisté ocení i půvaby “slovinských Benátek” – města  Piran .   Každodenní zasloužený  odpočinek pak nejdete v termálních lázních Snovik,  které jsou od resortu vzdáleny maximálně 200 metrů. Okolí lázní je obklopeno krásnými zelenými lesy, které můžete objevovat díky množství turistických a cykloturistických tras.   Na co se můžete v lázních Snovik těšit?

2x denně volný vstup do lázní po celou dobu pobytu
2 x denně aquagymnastika
zapůjčení hůlek na nordic walking
možnost procházek v okolí lázní po turistických trasách
slovinský folklorní večer s typickými místními pokrmy

Pobytový program (dobrovolný)
1. den – V ranních hodinách odjezd z Prahy do Slovinska. Ubytování v hotelu Eco Resort Spa Snovik 4*, možnost koupání. 2. den – Pěší výlet do nejbližšího okolí – Kamnik a Arboretum Volčji Potok
Objevte formou pěšího výletu největší zajímavosti oblasti Kamniku. Navštívíte městečko  Kamnik , které je chráněno dvěma hrady: Starým a Malým. Projdete si jeho historické centrum se středověkou a barokní architekturou protkané úzkými uličkami. Dále se vydáte po pěší stezce do nejnavštěvovanější dendrologické zahrady Slovinska  Arboreta Volčji Potok  (za poplatek). Projdete si 80 hektarový park, který na jaře vyniká svou rozkvetlou květinovou výzdobou, a to hlavně nasrcisů, tulipánů, či rododendronů. Po návratu na hotel možnost koupání a odpočinku.
Celodenní výlet v rámci programu. 3. den – Jezero Bled
Poznejte nejznámější slovinské jezero  Bled , které bývá přezdíváno “ Ráj pod Triglavem “. Okolo jezera se vydáte pěší procházkou, během které si užijete atmosféru jeho břehů, jež obklopují majestátní hory. Uprostřed jezera stojí na malém ostrůvku kostelík, symbol tohoto jezera. Uvnitř kostela se nachází tzv. zvon splněných přání. K ostrůvku Blejsky otok budete moci podniknout vyjížďku lodičkou (za poplatek), a pak navštívíte strážní hrad, který se vypíná na skalním výběžku nad jezerem. Po návratu na hotel možnost koupání a odpočinku.
Celodenní výlet v rámci programu. 4. den – Volný den FAKULTATIVNĚ: PIRAN 25 EUR
Nechte se okouzlit městem  Piran , které je pro mnohé nejkrásnějším slovinským městečkem při pobřeží Jadranu. Piran bývá často přezdíván slovinskými Benátkami. Město vás okouzlí úzkými křivolakými uličkami a neopakovatelnými výhledy z městského opevnění. Vzhledem k tomu, že Piran leží v blízkosti italských hranic, a že ho provázela italská minulost, bude vás zde doprovázet italská atmosféra na každém kroku. Dále uvidíte nejseverněji položené saliny Středozemního moře, kde se již po dlouhá léta těží výborná sůl. Po návratu na hotel možnost koupání a odpočinku.
Celodenní fakultativní výlet.
Druhá varianta: pěší vycházky do okolí, či koupání v termálním bazénu. 5. den – Náhorní plošina Velka Planina
Nenechte si ujít pěší výlet (s možností využití lanovky – za poplatek) na náhorní plošinu  Velka Planina , kde se dosud nacházejí tradiční pastýřské chýše a mezi nimi kostelík, který navrhl známý architekt Josip Plečnik. Planina nabízí úchvatné výhledy na  Kamninské  a  Savinjské Alpy . Přímo v salaších pak budete moci ochutnávat typické místní speciality (za poplatek). Dále vás čeká procházka ledovcovým údolím řeky  Kamniška Bistrica , která si vyřezala cestu scenérickou soutěskou obklopenou vrcholky Savinjských Alp. Po návratu na hotel možnost koupání a odpočinku.
Celodenní výlet v rámci programu. 6. den – Volný den FAKULTATIVNĚ: JEZERO BOHINJ 40 EUR
Vydejte se k jezeru  Bohinj , které leží v  Triglavském národním parku  a patří k nejvyhledávanějším přírodním lákadlům Slovinska. Bude na vás čekat vyhlídková plavba lodí napříč jezerem a jízda lanovkou na horu  Vogel  (1540 m n.m.). Z vrcholu této hory se vám naskytnou úžasné výhledy na jezero Bohinj. Dále se vydáte k vodopádu Savica, jehož kaskády dosahují převýšení 78 metrů. V ceně výletu je zahrnuta vyhlídková plavba lodí po jezeře, výjezd lanovkou na Vogel, tradiční horský oběd na Vogelu, vstupné k vodopádu Savica a návštěva kostela sv. Jana Křtitele. Po návratu na hotel možnost koupání a odpočinku.
Celodenní fakultativní výlet. Vstupy v ceně.
Druhá varianta: pěší vycházky do okolí, či koupání v termálním bazénu.
7. den – Po snídani odjezd zpět do České republiky.

Léčebné účinky termálních vod ve Snoviku :
Místní obyvatelé si všimli mimořádnosti termálních pramenů již před mnoha lety. Oficiálně pak byly uznány jako léčivé v roce 2008.  Teplota vody ve vnitřním bazénu je 32°C – 36°C. Prameny jsou bohaté na obsah hořčíku, vápníku a ostatních příznivě působících minerálů. Při léčbě je voda z termálního pramene využívána jak ke koupelím, tak i na pitné kúry. Příznivě a léčivě působí na pooperační stavy, revmatická onemocnění, bolest kloubů, artritidu, záněty sedacího nervu, zranění menisku a jako prevence osteoporózy.

Poznámka :
Pobytově-poznávací zájezd je koncipován tak, aby si každý přišel na své. Můžete ho strávit aktivním poznáváním krás Slovinska (výlety s pěšími procházkami) v kombinaci s každodenním koupáním, nebo také jen odpočinkem v termálních lázních.

Ubytování: hotel ****

Vybavení : Hotel svým klientům nabízí ubytování ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností vstupu do termálních bazénů. V rámci Resortu Eco Spa Snovik 4* naleznete vybavení a servis: 2 lůžkové pokoje 2 x denně bezplatný vstup do termálních bazénů restaurace bar aquaerobic vnitřní bazén venkovní bazén (otevřený v závislosti na počasí) sluneční terasa za poplatek: sauna, masáže, kosmetika obchod se suvenýry a místními produkty zdarma zapůjčení hůlek na nordic walking zdarma zapůjčení silničních kol (horská kola jsou za poplatek) trezor (na recepci)

Hotel svým klientům nabízí standardně vybavené  dvoulůžkové pokoje. Vybavení pokoje: koupelna s WC balkon (většina pokojů) Wi-Fi (zdarma) TV koupelna s WC vysoušeč vlasů telefon klimatizace/ topení lednička

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik Foto - SLOVINSKO 55+ Termální lázně Snovik

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu Praha – Snovik – Praha (s možným nástupem v Jihlavě a v Brně)
  • 6 nocí ve dvoulůžkovém pokoji v resortu Terme Snovik
  • polopenzi formou bufetu včetně vody a vína
  • služby českého delegáta během celého zájezdu (doprovod již z Prahy)
  •   Změna hotelu vyhrazena.   Navíc k ceně zájezdu  ZDARMA 2 x denně volný vstup do termálního bazénu
  • 2 x denně aquagymnastika
  • zapůjčení městských jízdních kol
  • zapůjčení nordic walking hůlek
  • přípitek na uvítanou
  • nadstandardní delegátská péče zaměřená na potřeby klientů 55+
  • slovinský večer

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši 1,30 EUR/ os./ noc. Taxa je splatná na místě a její výše odpovídá místním předpisům ze sezóny 2016
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 2 000 Kč
  • cestovní pojištění včetně připojištění storna zájezdu: 325 Kč do 69 let, 775 Kč od 70 let
  • sauna, masáže – sleva pro naše klienty je 20 %
  • fakultativní výlety – aktuální nabídka a ceny u delegáta

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí