CK Pohoda Polsko Zájezd č. MAN

Polsko - Mazurská jezera na kole a na lodi

Polsko

Na kole krajinou Mazurských jezer, jedním z nejmalebnějších míst Evropy, nazývaném…

7Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Na kole krajinou Mazurských jezer, jedním z nejmalebnějších míst Evropy, nazývaném "zelené plíce" Polska. Dokonalými cyklostezkami po nefrekventovaných silničkách a písčitých cestách mezi tisíci jezer propojených kanály a říčkami, které vytvářejí ideální region pro mnoho druhů vzácné flóry a ptactva. Z paluby výletní lodě, na kole či na pronajaté jachtě můžeme obdivovat pralesy, chráněné vodní rostliny, rezervace zubrů a labutí. Uvidíme staropruská opevnění, zámky a kostely, křižácké hrady a pevnosti, válečné bunkry a mnoho dalších historických krás tohoto regionu.

Poznámka: doporučujeme crossová kola nebo MTB.

Ubytování: hotel

4x ubytování v hotelíku ve 2lůžkových pokojích s příslušenstvím.

Stravování: polopenze

polopenze.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. - 2. den:odjezd z ČR autobusem do Polska. Zachovalý BORECKÝ PRALES, středisko chovu zubrů ve Wolisku, na kole rezervací Spytkowo kolem historických dvorů, barokních kostelů, zbytků opevnění, všudypřítomných jezer a kolem tvrze BOYEN do kempu u Giżycko.
3. den:GIŻYCKO - křižácký hrad, otáčivý most. "Modrou" cyklostezkou, typickými městečky mezi jezery Dargin a Mamry, přes Pozezdrze s kostelem a nedalekým polním sídlem SS. Zámek Sztynort, Hitlerovo nedobytné "Vlčí doupě", chráněná krajinná oblast GLAZOWSKA s tisíci kameny.
4. den:hospodářské stavení v GORAZDOWO, usedlost v Monetki, bývalé středisko kultury Ariánů Stará Rudówka, hrad křižáckých rytířů RYN a zděné domy ve městě. Zpět přes staropruské hradiště v Orlo, nebo dále na gotický kostel a barokní zámek v Nakomiady a muzeum Mazurské země v OWCZARKI.
5. den:vyhlídková cesta pronajatou lodí po jezerech spojených unikátní soustavou kanálů z Giżycka do "perly Mazur", městečka MIKOLAJKI s historickými domy. K obřímu jezeru ŚNIARDWY se svou legendou o zakleté dívce. Odpočinek, koupání či na kole do přírodní rezervace vodních rostlin jezera Lisunie.
6. - 7. den:na kole z malebného městečka Mikolajki kolem největšího polského jezera Śniardwy, přírodní rezervace ŁUKNAJNO s největší evropskou rezervací divokých labutí (UNESCO) a kolem mnoha dalších jezer, působivý kostel v OKARTOVĚ, přes mosty a lesními cestami, pláž v Novych Gutech, splav v Karwiku, památné stromy a možnost koupání na jednom z osmi ostrovů či pláži Niedźwiedzi Róg. Autobusem zpět do ČR.
dreamstime_xl_15670749 Kostel Polsko - Mazurské kanály Polsko - Mazury Polsko - Mazury 2 Výletní loď

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí