CK Pohoda Nizozemí Zájezd č. 447550

Holandsko 2018, Amsterdam, burza květin, Alkmaar, Zaanse Schans, Keukenhof, Delft, Rotterdam Naarden

Nizozemí
Keukenhof - květinový park
Poznávací zájezd - TO NEJKRÁSNĚJŠÍ Z HOLANDSKA 2018 - země květin a unikátních památek,…

5Počet dnů:

04.05.2018Termíny od:

4 890 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Poznávací zájezd - TO NEJKRÁSNĚJŠÍ Z HOLANDSKA 2018 - země květin a unikátních památek, na kterém zažijete:

- EXKURZI NA BURZE KVĚTIN V AALSMEERU, kde probíhá největší květinová burza na světě. Její výsledky dennodenně ovlivňují ceny řezaných a hrnkových květin po celém světě. K vidění je tu obrovské množství těch nejkrásnějších čerstvých květin, ale i tradiční čilý obchodní ruch.

- FASCINUJÍCÍ SÝROVÉ TRHY V ALKMAARU, které probíhají na náměstí Waagplein již od konce 16. století a do dnešní doby se udržely staleté tradice spojené s touto mimořádnou událostí.

- KRÁSY AMSTERDAMU s vodními kanály, úžasnými pamětihodnostmi, architekturou a unikátními muzei s díly slavných mistrů, ale také proslulou Čtvrť červených luceren, brusírnu diamantů nebo projížďku lodí po Grachtech (kanálech), kterými je Amsterdam protkaný.

- PROHLÍDKU UNIKÁTNÍHO SKANZENU ZAANSE SCHANS s větrnými mlýny a množstvím starobylých budov z různých koutů Holandska, včetně sýrárny, kde si můžete zakoupit proslulé lahodné holandské sýry.

- NÁVŠTĚVU NEJVĚTŠÍHO KVĚTINOVÉHO PARKU EVROPY - KEUKENHOF s miliony rozkvetlých květin

- DELFT a ROTTERDAM, kde můžete zažít doslova NEBESKÉ VÝHLEDY z věže EUROMAST, kam vás vyveze výtah až do SAMOTNÉHO NEBE!

- NAAEDEN S PAMÁTNÍKEM JANA AMOSE KOMENSKÉHO V NAARDENU. I v Nizozemí se tak můžete dozvědět mnoho nového o našem "učiteli národů"

Co Vám dále na našich zájezdech nabízíme:

KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ ve velmi pěkném hotelu*** s bohatými SNÍDANĚMI

ZKUŠENÉHO A KVALITNÍHO PRŮVODCE, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVA ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.

Poznáte úchvatný Amsterodam - nizozemské Benátky, fascinující Alkmaar, historický skanzen Zaanse Schans, který je obrazem Holandska 17. a 18. století, Delft, Rotterdam, Naarden a další místa.
Můžete se těšit na lány tulipánů, největší květinový park Keukenhof, větrné mlýny, lahodné sýry, nádherné diamanty či unikátní umělecká díla světových mistrů.

Ubytování: hotel ***

UBYTOVÁNÍ 2 NOCI V HOTELU Campanile Delft*** dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím na pokoji (vlastní koupelna a WC), popř. třílůžkové pokoje na vyžádání.

Stravování: snídaně

Bufetové snídaně v hotelu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava, Praha. Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě s CK.



Doprava je realizována zájezdovými autokary s klimatizací, toaletou a občerstvením.

Program zájezdu

1. den:pátek 4.5.
v odpoledních hodinách odjezd z ČR, nástupy z Ostravy (odpoledne, dle upřesnění) směrem do Olomouce, Brna, Prahy.
2. den:sobota 5.5.V ranních hodinách návštěva světoznámé burzy květin v Aalsmeeru. Přejezd do a celodenní prohlídka Amsterdamu s průvodcem i osobní volno, prohlídka unikátních architektonických skvostů, možnost návštěvy Rijksmusea proslulého především díly holandských mistrů, návštěva květinového trhu, blešího trhu, možnost projížďky lodí po kanálech, tzv. grachtech, návštěva brusírny diamantů, atd. Přejezd na ubytování a nocleh v hotelu.
3. den:neděle 6.5.
Snídaně v hotelu, prohlídka skanzenu Zaansee Schans s větrnými mlýny. Návštěva Keukenhofu, unikátního květinového parku rozkládajícího se na ploše 20 hektarů, který je největším květinovým parkem v Evropě se 6 milióny květin, překrásnými jezírky a potůčky, tematickými zahradami a výstavami v pavilonech. Zastávka v Delftu a v Rotterdamu, kde můžete vystoupat na věž Euromast ve speciálním výtahu doslova do oblak! Přejez do hotelu. Nocleh v hotelu.
4. den:pondělí 7.5.
Snídaně v hotelu, Amsterdam - prohlídka s průvodcem i osobní volno. Druhá část průvodcované prohlídky, mimo jiné i prohlídka proslulé Čtvrti červených luceren, atd. Odjezd z Amsterdamu ve večerních hodinách.
5. den:úterý 8.5.
Příjezdy domů, v Čechách a na Moravě přes den.
Holandsko Hotel Campanile Holandsko Hotel Campanile Holandsko Hotel Campanile Holandsko Hotel Campanile Holandsko Hotel Campanile Holandsko Hotel Campanile Holandsko Hotel Campanile Holandsko poznávací zájezd Holandsko 0001 poznávací zájezd Holandsko 0011 poznávací zájezd Holandsko 0012 poznávací zájezd Holandsko 0014 poznávací zájezd Holandsko 0018 poznávací zájezd Holandsko 0020 Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo Poznávací zájezd Holandsko Květinové korzo

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu zájezdovým autobusem
  • přepravní poplatky
  • 2x ubytování v hotelu***
  • pokoje s vlastní koupelnou a WC
  • 2x snídaně v hotelu
  • služby zkušeného průvodce
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • kapesné dle vlastního uvážení, vstupy dle zájmu
  • doporučujeme fakultativně 40€ celkem na Keukenhof, výlet lodí po Amsterdau a věž Euromast
  • pojištění léčebných výloh od 27,- Kč/os./den
  • Dárkový poukaz tištěný plnobarevný s individuálním věnováním zaslaný poštou 49Kč

Slevy

  • Sleva Last Minute!

Výlety

  • dle programu

Keukenhof - květinový park

Na jaře je Keukenhof nejvýznamnější květinovou atrakcí Holandska. V parku s rozlohou 32 hektarů rozkvétají po osm týdnů od března do května ve všech barvách duhy miliony tulipánů a jiných cibulovitých květin. V areálu je umístěna stálá výstava soch a v různých pavilonech pak výstavy obrazů a fotografií. Keukenhof představuje jako inspiraci pro zahrádkáře mj. i tematické zahrady, věnované barvám, vůním, renesančnímu a abstraktnímu stylu, vodě a ohraničení. Letní obdobou jarních zahrad je Zomerhof (Letní zahrada), otevřený od srpna do září. Představuje návštěvníkům všemožné druhy letních květin ve venkovních prostorách i uvnitř pavilonů.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí