CK Pohoda Itálie Zájezd č. BIT-SAR

Sardinie - Hotel Villaggio Cala Bitta ***

Itálie
Sardinie
Zájezdy na Sardinii pro seniory 55+! Přinášíme Vám atraktivní destinaci v rámci programu…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Zájezdy na Sardinii pro seniory 55+! Přinášíme Vám atraktivní destinaci v rámci programu cenově výhodných zájezdů senior 55+ - SARDINII. Sardinie představuje v posledních letech i vzhledem k vyšším cenám destinaci, kterou pro svoje zájezdy vyhledává především movitější klientela. Nyní se vám naskytla jedinečná příležitost poznat krásy druhého největšího ostrova Itálie i Středozemního moře na dovolené za nesrovnatelně nižší cenu! Objevte bělostné pláže s křišťálově čistým azurovým mořem na Smaragdovém pobřeží, které jen těžko hledají konkurenci jak v rámci Itálie, tak v celé Evropě. Poznejte bohatou historii ostrova a navštivte místa, která vás ohromí svou neopakovatelnou atmosférou. Ochutnejte vynikající kuchyni, která proslavila Itálii po celém světě!
Jednou z nejstarších a v této době také nejluxusnějších turistických zón na sardinském pobřeží je oblast nazývaná Costa Smeralda, neboli Smaragdové pobřeží - a právě kousek od této oblasti se nachází náš hotel Cala Bitta 3*! Naleznete zde jedny z nejkrásnějších pláží na ostrově. Dovolená na ostrově Sardinie v rámci programu senior 55+ splní všechna vaše očekávání!

Poloha: Hotel Villaggio Cala Bitta se nachází na klidném místě u menší zátoky nesoucí stejný název, v samém srdci Sardinie nedaleko vyhlášené oblasti Costa Smeralda. Hotel disponuje menší soukromou pláží, která se nachází cca 50 m od hotelu. Hotel se nachází cca 2,5 km od vyhlášeného letoviska BAIA SARDINIA, kam můžete využít ZDARMA hotelový shuttle bus nebo se dá dojít i pěšky. V Baia Sardinia naleznete obchody, bary a restaurace a také krásnou pláž.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Menší soukromá písečná pláž se nachází cca 50 metrů od hotelu. Plážový servis (slunečník, lehátko a křesílko) na této pláži v ceně. Nedaleko této pláže menší turistický přístav.

Další pláž (typická sardská se světlým pískem a azurovou vodou) se potom nachází v letovisku Baia Sardinia (cca 2,5 km – doprava shuttle busem zdarma).


Upozornění! Jedná se o jednoduchý hotel, který spadá do kategorie 3* a tedy není vhodný pro náročnější klienty. Má ale jedinečnou polohu pro objevování nejkrásnějších míst Sardinie.

Akce : JEDINEČNÁ LOKALITA U COSTA SMERALDA!!

PLÁŽOVÝ SERVIS (lehátka a slunečníky) ZDARMA

Jednolůžkové pokoje bez příplatku (do vyprodání kapacit)

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : Recepce, vstupní hala, Wi-Fi na recepci, bazén (mořská voda, v provozu v závislosti na počasí, může být vyžadováno použití koupací čepice), restaurace, TV místnost, hrací místnost, lukostřelba, animační programy a miniklub (v provozu v závislosti na počtu klientů), divadlo pro animace, parkoviště, shuttle bus zdarma (s pravidelným spojením s letoviskem Baia Sardinia).

Vybavení pokoje : Hotel disponuje celkem 120 pokoji. Některé jsou umístěné v centrální části hotelu (jednopatrové budovy), některé ve vilkách v piniovém háji. Všechny jsou vybaveny sociálním zařízením, fénem, klimatizací, trezorem, TV, miniledničkou a telefonem. Většina pokojů má balkon či předzahrádku. K dispozici jsou také pokoje s možností až 2 přistýlek či pokoje typu Family (dva propojené pokoje s jedním sociálním zařízením).

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři
Plná penze za příplatek 2 000 Kč/os. (službu musí objednat všechny osoby v pokoji).

Doprava: letecky

Svozová místa : Svozová místa:

- Frýdek- Místek cena 400,- Kč/ 1 směr
- Ostrava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Opava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Nový Jičín cena 400,- Kč/ 1 směr
- Olomouc cena 400,- Kč/ 1 směr
- Prostějov cena 400,- Kč/ 1 směr
- Brno cena 300,- Kč/ 1 směr
- Velké Meziříčí cena 300,- Kč/ 1 směr
- Jihlava cena 250,- Kč/ 1 směr

Bitta Bitta1 Bitta2 Buffet 23 Buffet 7 CASTELSARDO 3 CASTELSARDO 7 castelsardo1 DSC_0212 DSC_9424 DSC_9536 Limoni 1 MADDALENA 1 MADDALENA 21 MADDALENA 3 MADDALENA 52 NUORO 2 nuraghe la prisgiona 1 nuraghe la prisgiona 3 nuraghe la prisgiona 51 nuraghe la prisgiona 6 ORGOSOLO 1.JPG P8040014 P8050002 P8050041 P8050083 pineta_ok pineta_ok2 Piscina 7 piscina_ok SANTA TERESA 1 SANTA TERESA 2 SANTA TERESA 3 SANTA TERESA 52 SANTA TERESA 72 SANTA TERESA 9 Spiaggia 1

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Sardinie

Sardinie, druhý největší italský ostrov, který se nachází západně od Apeninského poloostrova a jižně od francouzské Korsiky. Ostrov je rozdělen do čtyř správních oblastí: Sassari, Nuoro, Oristano a Cagliari, které je zároveň hlavním městem. Ostrov, jako stvořený pro celoroční dovolenou, láká svou panensky nedotčenou přírodou, bohatstvím podmořského života, jedinečnými plážemi, ale i atmosférou, kterou vytváří tradice sardského lidu, které sahají hluboko do historie a směs nádherných vůní a barev zdejší flóry. Sardinie nabízí nespočet nádherných pláží, z nichž určitě nejznámější je Costa Smeralda (Smaragdové pobřeží) na severovýchodě ostrova táhnoucí se od zálivu Arzachena k zálivu Cugnana. Tipy na výlet: sardinské nuraghy –megalitické stavby, kterých najdete na ostrově přibližně 7.000. Na severu Sardinie doporučujeme navštívit souostroví La Maddalena, pohádkové údolí Valle della Nuraca, archeologické naleziště u Porto Torres nebo přírodní rezervaci Asinara. K nejznámějším a nejnavštěvovanějším městům na ostrově patří Nuoro, město s jedinečnou sbírkou etnických předmětů, šperků a oděvů sardského lidu, Sassari se zachovalými historickými památkami, Alghero v jehož okolí se nachází přírodní jeskyně Grotta di Nettuno a Grotta Verde a nebo třeba Cagliari s památkami z rozličných historických období, jako jsou starořímský amfiteátr nebo byzantský kostel San Saturnino.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí