CK Pohoda Černá Hora Zájezd č. MEP025

Ulcinj - Hotelový komplex Bellevue Club ***

Černá Hora
Ulcinj, Ulcinjská riviéra
Letní pobyt v Černé Hoře, v nádherném prostředí Ulcinjské riviéry, je skvělou volbou…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Letní pobyt v Černé Hoře, v nádherném prostředí Ulcinjské riviéry, je skvělou volbou pro milovníky pohodové dovolené. Hotelový komplex Bellevue (Cer, Borik, Avala) Vám poskytne příjemné ubytování, přímo u oblíbené "Veliké" pláže. Můžete si zde báječně odpočinout, obklopeni krásnými borovicovými háji. Dovolená v Černé Hoře strávená na tomto poklidném místě je ideálním tipem pro dříve narozené výletníky. Letní zájezdy do Černé Hory mohou senioři využít k relaxaci, výletům do okolí či procházkám podél pobřeží.

Dovolená v Černé Hoře s ubytováním v Hotelovém komplexu Bellevue může být využita i k pobytu na ulcinjské pláži s léčivým pískem, který blahodárně působí na revma i klouby. Zájezd do Černé Hoty Vám tak nabízí spojení příjemného s užitečným!

Poloha: hotelový komplex Bellevue ALL INCLUSIVE Club leží přímo u překrásné "Veliké Plaže" v prostředí, které je ideální pro odpočinek a relaxaci. Okolí komplexu je obklopeno krásným parkem a borovicovými háji. V blízkosti komplexu na pláži byla v roce 2015 otevřena rybářská bašta s bohatou nabídkou místních specialit. Díky svému jedinečnému zázemí je hotelový komplex vhodný pro rodiny s dětmi.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nalézá v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 150 m). Vyznačuje se léčivými účinky písku, který je zbarvený do černé barvy. Písek blahodárně působí na revma, kloubové, kožní onemocnění a astma.

Vybavení: recepce, restaurace s terasou, kavárna, aperitiv bar, společenská místnost, konferenční prostory, WiFi za poplatek (cca 1 €/den).

Sport a zábava: krytý bazén se sladkou vodou ve vedlejším hotelu Olympic Club, fitness, společenská místnost, masáže, lesní a plážové procházkové trasy dlouhé cca 13 km. Fotbalové hřiště, 8 tenisových kurtů s umělým osvětlením (za poplatek), hřiště na volejbal, basketbal a házenou, stolní tenis, plážový volejbal. ANIMAČNÍ PROGRAM V ČESKÉM JAZYCE ZCELA ZDARMA.

Náš názor: ideální místo pro dovolenou s krásnou pláží vhodnou pro rodiny s dětmi a věkovou kategorii 50+, díky pozvolnému vstupu do moře a jemnému léčivému písku. Výborné výchozí místo pro podnikání lodních i autokarových výletů za krásami Černé Hory Váš názor na komplex Hezký den, manželka s dcerou se nedávno vrátily z rekreace v Černé Hoře a byly nadšené jak Vaší organizací, tak prostředím. To mě inspirovalo, abych uspořádal svůj regenerační ozdravný pobyt právě tam. Děkuji, zdraví Petr P.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj +3 990 Kč/týden. ODLET V PONDĚLÍ: z Prahy do TIRANY + následný autokarový transfer z Tirany do hotelu.

Ubytování: depandance

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až tří přistýlek a balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT TV, lednička.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně formou švédských stolů, obědy i večeře servírované výběrem ze dvou menu. Ke snídani káva, čaj, mléko, nealkoholické nápoje v neomezeném množství, k obědu alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů, k večeři alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů. V plážovém baru neomezené množství nealkoholických a místních alkoholických nápojů (pivo, víno, rakije) od 12:00 do 22:00.

Doprava: vlastní

007291 007301 1 (1)22 1 (10)16 1 (11)12 1 (2)21 1 (7)19 1 (8)18 bellevue s šipkou Bellevue soba (1) Bellevue soba3 Bellevue tennis (2) Bellevue tennis2 DSC_17301 Hotel Bellevue (1)(2) Hotel Bellevue (39)1 Hotel Bellevue (58)1 Hotel Bellevue (9)1 Hotel Olympic (42)1 Hotel Olympic (47)1 IMG_6994 plaza (11) plaza (6) plaza (7) plaza (8) plaza (9) Plážový voljbal1 posilovnabellevue2 Ulcinj hrad1 Ulcinj pohled na městskou pláž1 Ulcinj Staré město1 ulcinj1 ulcinj2 ulcinj3

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Ulcinj

Nejjižněji položené město černohorského pobřeží, za starých časů známé jako opevněné sídlo pirátů, patří dnes ke známým a atraktivním letoviskům. Ulcinj má 217 slunečních dní v roce, které umožňují koupání od dubna do listopadu. Četné minarety a orientální trhy dávají městu mimořádnou atmosféru.

Ulcinjská riviéra

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí