CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10200

Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+

Chorvatsko
Istrie, Špadiči
Materada Plava Laguna hotel - BUS Nachází se na mírném poloostrově, mezi travnatým…

10Počet dnů:

16.09.2022Termíny od:

4 120 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Materada Plava Laguna hotel - BUS

Nachází se na mírném poloostrově, mezi travnatým porostem a stromy s překrásným pohledem na město Poreč a okolí. Hotel je plně klimatizován a má centrální vytápění všech prostor, proto může být otevřen od jara až do podzimu. Pokoje jsou moderní a útulné, vybaveny klimatizací, SAT/TV, telefonem, vysoušečem vlasů, sejfem, koupelnou se sprchou, s možností přiobjednat ledničku za poplatek, s možností dětské postýlky, všechny mají balkon, orientace viz ceník. Classic (11–19 m2) a Superior (15-18 m2) pokoje jsou dvoulůžkové, převážně  s možností přistýlky, Suite pokoje (27 m2) mají dvoulůžkovou ložnici a druhou místnost s rozkládacím gaučem buď pro 1 dospělého nebo 2 děti, Classic Family pokoje (31 m2) mají dvoulůžkovou ložnici a druhou místnost se dvěma oddělenými lůžky, Classic Connected pokoje (31 m2) jsou dva dveřmi spojené Classic pokoje, tedy mají dva balkony, dvě koupelny i samostatné vchody do pokojů z chodby. 

Pláže jsou kamenité s betonovými platy na opalování, vzdálené 50-100 m, oceněné Modrou vlajkou, se sprchami, s lehátky a slunečníky za poplatek, v těsné blízkosti hotelu se nachází kemp, u kterého je pláž oblázková s pozvolným vstupem do moře. Hosté využívají hlavně velkého parku před hotelem jak ke slunění, tak i odpočinku ve stínu vzrostlých stromů. U pláže jsou dětská brouzdaliště a prolézačky.

K občerstvení poslouží bufet s velkou terasou přímo u moře. Hostům je k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace s venkovní terasou s pohledem na moře, aperitiv bar, kavárna, prodejna novin a suvenýrů, směnárna v blízkém Park resortu, konferenční místnost, kadeřnický salón, masážní salón, v hotelu je bezplatné Wi-Fi připojení k internetu. Na terase večer hraje živá hudba. Nově byl vybudován panoramatický výtah.

Před hotelem je v době sezóny a části mimosezóny otevřen venkovní dětský bazén se sladkou vodou (7x7 m o hloubce 0,5 m) a bazén pro dospělé i děti se sladkou vodou (25x12,5 m o hloubce 1,35-1,9 m). Bazén je propojen s parkem velkými dřevěnými platy s dostatečným počtem lehátek. U venkovního bazénu je snack-bar s částečně zastřešenou terasou. 

Hotel zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé (kromě sobot). V areálu hotelu jsou 3 tenisové dvorce antukové a 2 umělé, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, vodní sporty. Od hotelu se můžete vydat po stovkách kilometrů cyklistických a turistických stezek po celé Istrii – hotel má prostor pro uložení kol. Nedaleko je také sportovně-rekreační centrum hotelu Laguna Park. Do centra Poreče, které je vzdálené cca 4 km, jezdí v sezóně turistický vláček, jehož stanice se nachází cca 800 m od hotelu a odjíždí každých 30minut.

Tento hotel nazýváme rodinnou perlou naší CK pro příjemné vystupování celého personálu, výbornou kuchyni (i vegetariáni si vyberou) a celkovou atmosférou hotelu. Má vynikající doporučení CK Zemek.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, kadeřnictví, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, konferenční místnost, stánek s novinami, bar u bazénu, brouzdaliště pro děti, masážní salón, úschovna jízdních kol.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, půjčovna jízdních kol, aquaaerobic, půjčovna šlapadel, posilovna, sportovní centrum.

NEOMEZENĚ NÁPOJE K VEČEŘI !!!

Dítě do 12 LET - přistýlka (na vyžádání) se 2 dosp. osobami - ZDARMA !!!

První dítě do 12 let - přistýlka se 2 dosp. osobami - ZDARMA !!!

Dítě do 5 let bez lůžka zdarma: dítě bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány případné reklamace z důvodu omezeného místa.

Pokoje 1/2 - přistýlka je rozkládací křeslo o rozměru 180 x 65 cm, na vyžádání.

Pokoje SUITE 1/2+1 - jsou to 2 propojené pokoje (1 ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti - gauč je o velikosti 170x110 cm), 1x sociální zařízení, 2x balkon, cenu za 2. dítě má vždy mladší dítě z obou.

Pokoje Family a Connected mají dvě místnosti, 4 řádná lůžka, minimální obsazenost 2 dosp. os.

Pokoje 1/1 - mají francouzské lůžko.

Domácí zvířata nejsou povolena.


PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 MÁ KAŽDÝ ÚČASTNÍK PLATÍCÍ PLNOU CENU (DOSPĚLÁ OSOBA NA ŘÁDNÉM LŮŽKU) SLEVU Z UBYTOVÁNÍ 1 000 KČ ZA 7 NOCÍ POBYTU !! (VP 33/2023) - PLATÍ PRO POBYTY OD 20.5. DÁLE

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Příroda byla mimořádně velkorysá v severní části Poreče, kde se nachází oblast známá jako Špadiči. Všechna zařízení v oblasti Špadiči jsou obklopená zelení a jediné, co stojí mezi nimi a nedalekým mořem, jsou dobře udržované pláže a plata na slunění.

Pláž hotelu Laguna Materada se může pochlubit modrou vlajkou, která svědčí o kvalitě pláže a čistotě moře. V dosahu hotelů, vil a apartmánů jsou obchody, restaurace s mořskými plody a istrijskými specialitami, pizzerie i cukrárny. Sportovní centra nabízejí tenisové kurty, minigolf, hřiště pro plážový volejbal, vodní skluzavky, půjčovny jízdních kol, lodičky, šlapadla a vodní skútry. Krásnou promenádou podél moře, která vede také ulicemi Špadići a Šetalište Antona Restovića, dojdete až do centra Poreče, případně dále na jih do středisek Zelena a Plava Laguna.

Ubytování: hotel ***+

Stravování: polopenze s nápoji

Doprava: autokarem

BM C2B C2B C2BP C3BP F4BP F4BP F4BP F4BP Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ Foto - Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+ S2BM S3BM U3BM U3BM U3BM

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl, u večeří neomezené množství místních točených nápojů: víno bílé a červené, pivo, voda, ovocné šťávy
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • lehátka u bazénu (omezené množství)
  • Wi-Fi, ručníky u bazénu (na kauci)
  • 1x týdně tématická nebo gala večeře (27.5.-2.9.)
  • přivítací přípitek (27.5.-2.9.)
  • Family program + Mini Club + večerní dětský program pro děti 4-8 a 9-12 let (22.4.-23.9.), animace pro teenagery 13-17 let (18.6.-26.8.), ranní i večerní animace pro dospělé. Děti dostanou při odpolední animaci koláč nebo sendvič nebo nějaké občerstvení (27.5.-9.9.). Happy meal pro děti do 14 let v době obědů

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • dětská postýlka (pro dítě do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA
  • lednice (na vyžádání) 5 EUR/den - platí se na místě v recepci

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Špadiči

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí