CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10160

Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus **

Chorvatsko
Istrie, Lanterna
Poloha: do 300 m od moře Vybavení: směnárna, aperitiv bar, dětské hřiště, market,…

10Počet dnů:

09.09.2022Termíny od:

13 230 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: směnárna, aperitiv bar, dětské hřiště, market, ambulance, zábavní centrum, restaurace, recepce.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, vodní sporty, jízdy na koni, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol.

DĚTI DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

Termín 25.6. - 9.7. není v nabídce.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2022 Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVA 15 % !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus

Lanterna Sunny Resort By Valamar se nachází na zalesněném poloostrově Lanterna, cca 13 km severně od Poreče. 

Apartmány typu Standard Plus nabízející ubytování pro 3 až 6 osob jsou umístěné v patrových pavilonech. Apartmány mají ložnici(e), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu, balkon.    

1/3 APT (37 m2) má dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu (190x140 cm), koupelnu, balkon.

1/4 APT (44 m2) má dvoulůžkovou ložnici, denní místnost kuchyňským koutem a s rozkládacím gaučem pro 2 osoby (190x180 cm), koupelnu, balkon.

1/6 APT (70 m2) má 2 dvoulůžkové ložnice, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby (190x180 cm), 2 koupelny, 3 balkony.

Hostům je k dispozici recepce, restaurace, restaurace á la carte, aperitiv bar, fast food, směnárna, ambulance, market, zábavné centrum s letní terasou, dětské hřiště, pískoviště, Wi-Fi na recepci. V blízkosti střediska je sportovní centrum, které nabízí tenisové dvorce, jízdy na koni, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, půjčovnu jízdních kol. Je zde bohatá nabídka vodních sportů a také potápěčské centrum Valeta. Resort Lanterna má dopravní spojení s Porečí. Lanterna Sunny Resort By Valamar je zárukou skvělé  dovolené nejen pro mladé a aktivní rodiny.

Pláže jsou skalnaté, přírodní kamenité, betonové a oblázkové vzdálené 100-300 m, malá část pláže je vyhrazena pro psy. Přilehlá pláž Crnika je oceněna Modrou vlajkou. 

 

Poloostrov Lanterna, obrostlý hustou mediteránskou vegetací, není daleko od osad Tar a Vabriga. Pobyt v zelené oáze je šitý na míru celé rodině. O zábavu a aktivní odpočinek se zde stará personál Lanterny ať již různými animacemi, turistickými slavnostmi nebo karnevalem. Na západní straně poloostrova je kempink, apartmány a vily Lanterna, dále pak hotely Tamaris a Iris. Nudistický kempink a apartmány Solaris jsou na protějším břehu poloostrova Lanterna a celý turistický komplex doplňuje řada sportovních hřišť a restaurací.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

1/4 APT Standard Plus 1/6 APT Standard Plus 1/6 APT Standard Plus Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus ** Foto - Poreč - Lanterna - Lanterna Sunny Resort apartmány Standard Plus **

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • doprava
  • WI-FI v prostoru recepce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování
  • dětská postýlka (na vyžádání) - 5 EUR/den - platí se na místě v recepci

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Lanterna

Nevelký poloostrov se stejnojmenným turistickým letoviskem nedaleko města Poreč na Istrii.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí