CK Pohoda Egypt Zájezd č. 9167

Marsa Alam - Hotel Brayka Bay Resort ****

Egypt
Marsa Alam
Poloha: Hotel skládající se z hlavní budovy a několika dalších obytných bloků se…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Hotel skládající se z hlavní budovy a několika dalších obytných bloků se nachází cca 17 km severně od letoviska Marsa Alam a cca 43 km od letiště. Přímo u písečné pláže .

Pláž: Pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Potápěčské centrum na pláži za poplatek.

Vybavení: Hotel má pro své klienty k dispozici prostornou vstupní halu s recepcí, lobby, hlavní restauraci, dvě á la carte restaurace (italská, mořské plody), tři bary, bar u bazénu, bazén s dětskou částí, krytý bazén, dětské hřiště, aerobik, plážový volejbal, posilovnu,obchody se suvenýry a lékárnu.
Zdarma: trezor v recepci, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky - vratná kauce).
Za poplatek: Wi-Fi v lobby, SPA centrum (masáže, vířivka a pára), tenis, stolní tenis.

Doporučujeme: Rozlehlý hotelový resort přímo u malebné zátoky nabízí jako jeden z mála v této oblasti vstup do moře přímo z pláže. Díky tomu patří k nejoblíbenějším a zároveň je velmi vyhledávaným rodinami s dětmi.

cena :
V ceně je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 550 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 300 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 9. 2015. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 9. 2015.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem nebo terasou a vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a minichladničkou. Některé pokoje jsou také vybaveny trezorem (zdarma). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě nebo dva dospělí a dvě děti.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), lehké občerstvení během dne formou snacku, čaj, kávu, neomezené množství vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby během dne v době od 10:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Doprava: letecky


Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Marsa Alam

Informace o letovisku Marsa Alam Název letoviska: Marsa Alam Stát: Egypt Popis: Nedotknutý ráj Rudého moře a oáza klidu. Marsa Alam je jednou z nejkrásnějších oblastí na egyptském pobřeží, která si v posledních letech získává stále větší oblibu. Leží 210 km jižně od Hurghady a 230 km od Edfu. Obrovským plusem této oblasti jsou nejen krásné pláže, čisté moře a věčně svítící slunce, ale také překrásné korálové útesy. Oblast je vhodná pro milovníky podmořského světa a pro vyznavače klidné, ničím nerušené dovolené. Hotely s vysokým komfortem jsou vzdáleny několik kilometrů od místního letiště a lze je doporučit náročnějším klientům. Doporučujeme boty do vody.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,77 Kč
euro 25,33 Kč

Počasí