CK Pohoda Řecko Zájezd č. 2ZTH-VAL

Alikanas - VALAIS ***

Řecko
Zakynthos, Alikanas
Poloha: hotel má vynikající polohu, je postaven u krásné písečné pláže Alikanas…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: hotel má vynikající polohu, je postaven u krásné písečné pláže Alikanas. Hotelové pokoje odděluje od pláže pouze bazén, hotelová restaurace s barem a cesta, která vede k hotelu a dalším ubytovacím zařízením. Do centra vesničky Alikanas se dostanete asi za 5 minut. Další vesnička Alikes, která bezprostředně sousedí s vesničkou Alikanas, je vzdálena asi 1,5 km. Z těchto vesniček se dostanete místní autobusovou linkou i do hlavního města ostrova Zakynthos. V blízkém okolí jsou další taverny.

Vzdálenosti od pláže: cca 50 m.
od centra Alikanas: cca 500 m.

Shrnutí : velmi dobře vedený malý rodinný hotel s vynikající polohou ve velmi příjemném letovisku Alikanas s krásnou písečnou pláží.

Ubytování: hotel ***

Informace o ubytování : 2-3 lůžka
snídaně

dvoulůžkové pokoje s přistýlkou jsou ve zvýšeném přízemí a prvním patře. Jsou vybaveny manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky s možností přistýlky. Přistýlka je buď řádné lůžko (pro dospělého) nebo rozkládací křeslo či rozkládací lůžko (pro děti do 10 let). Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Pokoje jsou vybaveny ledničkou, sprchou, WC, klimatizací (za příplatek), TV, fénem, sejfem (za příplatek) a balkónem, odkud je převážně boční výhled na moře nebo výhled do zeleně.

Vybavení a služby hotelu : bar, restaurace s barem u pláže, bazén s lehátky a slunečníky a sprchou. Nedaleko hotelu je nabídka vodních sportů. Na pláži před hotelem si můžete pronajmout lehátka a slunečníky. Ve společných prostorách hotelu je možné se připojit na internet (Wi-Fi za příplatek). V hale, kde je umístěna i recepce, je pozoruhodná sbírka modelů lodí, bankovek a mincí. Hotel má bezbariérový přístup a je zde i výtah.

Stravování: snídaně

v ceně je obsažena kontinentální snídaně, která je servírovaná. V hotelové restauraci si můžete dopřát nápoje a jídla po celý den.

Doprava: letecky

Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas Alikanas

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Zakynthos

Zakynthos, zkráceně Zante nebo též Ostrov vůní, je díky své rozloze 406 km2 třetím největším z Jónských ostrovů (po Kefalonii a Korfu). Na ostrově žije přibližně 40 000 obyvatel, z toho 12 000 v hlavním městě Zakynthos. Jméno ostrova bylo pravděpodobně odvozeno ze dvou starořeckých slov „ZA“ – mnoho a „KYNTHOS“ – kopec, což skutečně vystihuje charakter místní krajiny. Od dávných dob okouzluje Zakynthos své návštěvníky neopakovatelnou krásou, divokými skalními scenériemi se stovkami jeskyní, řadou krásných pláží, bujnou a pestrou vegetací na pobřeží i ve vnitrozemí. Vyskytují se zde velmi vzácné živočišné druhy, mimo jiné i chráněný druh mořské želv y Caretta- Carretta, kterou můžete spatřit právě v oblasti laganaského zálivu, kam směřují i naše zájezdy. Některé pláže ostrova byly dokonce vyhlášeny přírodními rezervacemi se zvláštními opatřeními na ochranu místní fauny. Zakynthos má subtropické klima s letními teplotami kolem 35°C a omezeným počtem srážek, což vytváří přímo ideální podmínky pro letní rekreaci.

Alikanas

Na severním pobřeží ostrova, asi 17 km od hlavního města, leží letovisko Alikanas. Ačkoliv patří mezi méně rušné, najdete zde širokou nabídku veškerých služeb, které k turistice patří, tj. řadu restaurací, taveren, obchodů, atd. Nespornou předností této lokality je široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, tzv. Alikanas beach, a Agios Kiriaki beach. Samozřejmostí je krásná příroda, která obklopuje nabízené ubytovací kapacity.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí