CK Pohoda Řecko Zájezd č. 2kos-and

Kefalos - ANDREAS **+

Řecko
Kos, Kefalos
Poloha: Dům má velmi výhodnou polohu. Stojí blízko centra a malého přístavu, jen…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Dům má velmi výhodnou polohu. Stojí blízko centra a malého přístavu, jen pár metrů od písečné pláže Kamari a oblázkové pláže Faros, která je za přístavním molem. Po pár minutách se dostanete na pobřežní komunikaci, kde si můžete vybrat pláž, která Vám nejlépe vyhovuje. Některé úseky pláže Kamari jsou přístupné po schodech. V okolí je mnoho taveren a jen pár metrů od domů je i obchod.

Vzdálenosti od pláže: cca 80 m.
od centra Kefalos: cca 150 m.

Shrnutí : Klidné prostředí, výborná poloha s pohodlným přístupem k pláži a rodinná atmosféra s komplexními službami jsou největšími přednostmi.

Ubytování: studia

Informace o ubytování : 2-4 lůžka
bez stravování

Dvoulůžková studia s přistýlkou (pevné lůžko) jsou v přízemí a jejich prostorné balkóny směřují k moři, ale výhledu brání zeleň. Apartmány jsou v prvním patře a z balkónů mají zelení omezený výhled na moře. Mají ložnici s manželskou postelí a obytnou kuchyň s dalšími dvěma lůžky. Studia a apartmány mají kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a rychlovarné konvice), sprchu, WC, klimatizaci (za příplatek), sejf. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Vybavení a služby hotelu : Andreas je rodinný podnik, který má tři domy s apartmány a studii, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), tavernu a bar, kde si můžete dopřát dobrou snídani, oběd i večeři. Taverna nahrazuje recepci a setkáte se zde se vstřícností a ochotou. U bazénu a baru je Wi-Fi. Maximální vzdálenost domů od taverny a bazénu je asi 100 m. U hotelu je místo na parkování.

Stravování: vlastní

Doporučujeme ochutnat vždy čerstvou kuchyni v taverně Andreas. Můžete si dopřát snídaně, obědy a večeře (platba na místě).

Doprava: letecky

apartmán - Kefalos apartmán - Kefalos apartmán - Kefalos apartmán - Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos studio - Kefalos studio - Kefalos studio - Kefalos studio - Kefalos studio - Kefalos

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kos

Kos bývá často nazýván ostrovem bílých písečných pláží, průzračného moře, zelených lesů, zapomenutých vesniček i archeologických pokladů. Je proslulý jako rodiště zakladatele lékařské vědy - Hippokrata, na jehož počest zde byl vystavěn komplex Askleipeion s nejstarší lékařskou školou. Kos leží na dohled tureckých břehů v souostroví Dodekanesos. Je poměrně malý, má 290 km2, na délku měří kolem 40 km, v nejužším místě měří 2 km, v nejširším 11 km. Ostrov je i přes rostoucí zájem turistů oázou klidu. Dnešní návštěvníci přijíždějí hlavně za sluncem, nekonečnými písečnými plážemi, atraktivními vodnímy sporty a lákavým koktejlem bohaté historie a živé součastnosti.

Kefalos

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí