CK Pohoda Slovensko Zájezd č. Energy

Podhájska - Zimní Quatro Pobyty se snídaní, výhodně

Slovensko
Podhájska, Nitranský kraj
Ubytování blízko koupaliště, kratší "Zimní Quatro pobyty" na 4 nebo 5 nocí se snídaní…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Ubytování blízko koupaliště, kratší "Zimní Quatro pobyty" na 4 nebo 5 nocí se snídaní.

Rodinné penziony Quatro II. a III. se nacházejí přímo v obci, jen cca 300 m od termálního koupaliště. V budově Quatro II. je k dispozici společná jídelna, kde se podávají snídaně. Velmi pohodlně vybavené pokoje s kompletním příslušenstvím a možností přistýlky jsou v přízemí s menší terasou a posezením nebo v patře s balkonem (cena stejná). Pes malé rasy po dohodě s ubytovatelem je povolen (za poplatek). Cena pro oba penziony je stejná!
Koupání: krytý termální bazén a venkovní bazén v areálu penzionu Energy I. (za poplatek) nebo případně areál veřejného termálního koupaliště (v zimě hodinové vstupné, platí se také extra).

Obec Podhájska leží v oblasti jižního Slovenska, nedaleko Nových Zámků, a je známá především termálním koupalištěm s unikátní a jedinečnou vodou, která je svým složením velmi podobná vodě Mrtvého moře.Silně minerální, slaná voda má jen menší koncentraci než mořská voda. Její téměř ideální složení má léčebné a regenerační účinky na celý organismus. Další podrobné informace najdete v sekci "Popis destinace".

Ubytování: pension

2- nebo 3- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, lednička. Internetová přípojka na pokoji. Možnost přistýlky.

Stravování: snídaně

formou bufetu. Další stravování během dne je možné v areálu koupaliště nebo v restauraci Energy II.

Doprava: vlastní

pokoj na q.iii quatro ii quatro ii ext 1 quatro ii ext 2 quatro ii jídelna quatro ii pokoj s přistýlkou patro quatro ii pokoj s přistýlkou přízemí quatro ii venk.posezení quatro iii a ii. quatro iii pokoj quatro iii přízemí quatro iii. Wellness Energy 1 Wellness Energy 3 Wellness Energy-2

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Podhájska

V trojúhelníku Nitra, Levice a Nové Zámky najdeme pozoruhodné termální koupaliště se slanou vodou zvané Podhájska, kterému se přezdívá „Mrtvé moře“. Slanápodhajska minerální voda má podobné složení jako mořská voda, jen v menší koncentraci a rovněž velmi blahodárně působí na regeneraci organismu. V areálu termálního koupaliště o rozloze 12 ha se nachází 7 bazénů, tobogán, sportovní a dětská hřiště s dostatkem stánků s doplňkovým prodejem rychlého občerstvení.

Nitranský kraj

Nitranský kraj se rozkládá na jihozápadě Slovenska, a to ve východní části Podunajské nížiny. Centrem regionu je Nitra. Jedná se o nejteplejší slovenskou oblast, ve které se pěstuje pšenice, žito a zelenina. Mezi hlavní zdejší průmyslová odvětví patří potravinářský průmysl (s pivovary v Topoľčanech, Nitře a Hurbanovu), výroba strojních zařízení (např. lednice ze Zlatých Moravců, loděnice v Komárnu) a energie.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí