CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. NADA

Starigrad-Paklenica - Zahradní domek Nada I

Chorvatsko
Starigrad - Paklenica
Poloha: Domek najdete cca 200 m od dlouhé hlavní pláže, cca 15 minut od centra letoviska…

5,10Počet dnů:

12.06.2015Termíny od:

5 290 Kč Cena od:

5,10 - denní zájezd

Poloha: Domek najdete cca 200 m od dlouhé hlavní pláže, cca 15 minut od centra letoviska a 1,5 km od vstupu do národního parku.

Pláž: Několik kilometrů dlouhá pláž vzdálená cca 200 m od Nady je rozmanitá (oblázky – hrubý písek – betonové plotny), místy rušnější, jinde liduprázdná (vzdálenější část pláže bývá užívána nudisty). Vstup do vody je pozvolný.

Vybavení: Vybavení: Příjemné posezení na prostorné zastřešené terase, malé ohniště, zahrada, místo k parkování zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Zelené borovicové pobřeží u Národního parku Paklenica nabízí řadu zajímavých aktivit. Jedinečná příroda národního parku zve k turistickým procházkám do soutěsek Malé a Velké Paklenice, ke sledování horolezeckých výstupů na 400 m vysokých proslulých paklenických skalních stěnách, k další vysokohorské turistice např. k nejvyššímu vrcholku Velebitu (Vaganski Vrch, 1750 m. n. m.), méně náročnou procházkou je sledování naučné stezky kolem historických kamenných stavení v podhůří, zajímavé jsou též Mirily - místa, kde se horalé naposledy loučili se sluncem. Delegát Vám nabídne výlety lodí, výlety do dalších národních parků (např. Plitvice, Krka, Kornati) a nebo výlet jeepem po Velebitu se zastávkami na místech natáčení filmů o Vinnetouovi. V kempu Paklenica u hotelu Alan můžete navštívit muzeum natáčení 11 dílů série o Vinnetouovi, a to v původních prostorách hotelu, kde byl ubytován filmový štáb.

Pro děti: Prostorný domek se zahradou a terasou, pozvolný vstup do moře, místa natáčení filmů o Vinnetouovi.

Ubytování: privát

Samostatný přízemní domek s krásnou terasou vhodný pro rodinu či přátele najdete v zeleni zahrady v klidné části letoviska, v sousedství apartmánového domu Lilja.

Popis pokojů: Ubytování ve dvou dvoulůžkových ložnicích a v kuchyni s gaučem (lednička, dvouvařič, základní nádobí), sprcha, WC, terasa, WiFi připojení zdarma, TV, klimatizace (za příplatek 5 EUR na den). Vhodné pro čtyři až pět osob.

Stravování: vlastní

Vlastní vaření nebo možnost dokoupení polopenze v nedaleké restauraci Konoba Batela - snídaně částečný bufet, večeře servírovaná - polévka, hlavní chod (výběr ze dvou menu), salát, dezert a voda.

Doprava: autokarem

Nástupní místa do autobusu: Praha, Kolín, Hr. Králové, Pardubice, Chrudim, V. Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno. Doprava moderními klimatizovanými autokary přes Maďarsko.
Vlastní doprava odpočet 800 Kč.

IMG_0176.JPG IMG_0177.JPG IMG_9079.JPG IMG_9081.JPG nada pokoj nada terasa 2 nada3 paklenicahory plaz2.JPG received_1180727278715524.jpeg

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Ubytování na 7 nebo 2 noci, dopravu autobusem, lůžkoviny, spotřebu elektřiny a vody, závěrečný úklid, služby delegáta, pojištění CK pro případ úpadku a pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • Služby za příplatek: Dokoupení 7 snídaní dospělý 1890 Kč, dítě do 12 let 1290 Kč, dokoupení 7 večeří dospělý 2890 Kč, dítě do 12 let 1990 Kč
  • Při zakoupení dvou po sobě následujících pobytů odpočet 800 Kč
  • Příplatek za cestovní pojištění je 24 Kč/os./den. Příplatek za použití klimatizace 5 EUR/den, platí se v místě ubytování

Starigrad - Paklenica

Městečko a letovisko při Jadranské magistrále nabízí dobré ubytovací možnosti a pěkné koupání. Hlavním lákadlem je romantický pohled na pohoří Velebit a sousední národní park Paklenica. Chráněné území ukazuje nedotčenou přírodu a působivou scenérii. Jsou zde zastoupeny všechny krasové jevy. Centrum parku tvoří dva mohutné kaňony Velika a Mala Paklenica oddělené náhorní plošinou.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí