CK Pohoda Arabské emiráty Zájezd č. 628

Spojené Arabské Emiráty - letecky

Arabské emiráty
Dubaj, Fujairah, Sharjah, Abú Dhabí, AL Ain, Abú Dhabí
Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou arabského luxusu…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

34 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Objevte s námi krásu Spojených Arabských Emirátů, které jsou mekkou arabského luxusu a v porovnání s nimi Evropa bledne závistí! Ukážeme Vám, co znamená dovolená v Dubaji - mrakodrapy, umělé ostrovy ve tvaru palem, nejluxusnější hotely světa, obrovské obchody, ale také prosluněné pláže s bílým horkým pískem…

Ubytování: hotel ****

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy do Dubaje , ubytování.
2. den:Celodenní výlet do DUBAJE - prohlídka města s průvodcem. Stará část Dubaje - palác vládnoucího šejka, Dubajské muzeum, pevnost Al Fahidi ze 17. stol., historické centrum Bastakia s unikátními větrnými věžemi. Pokračujeme k zálivu CREEK, přeplavíme se dřevěnou lodí „Abra“ do části Deira, navštívíme největší arabský trh s výběrem zlata, perel i tradičních výrobků a koření.
3. den:Pobyt u moře. Fakultativně možnost výletu do „zahradního města“ AL AIN , které je zároveň druhým největším městem emirátu Abú Dhabí . Návštěva pohřebiště Hafit, archeologického parku Hili či průjezd největší datlovou oázou v zemi, aj.
4. den:Největší, nejbohatší a nejoblíbenější emirát ABU DHABI , hlavní město SAE. Projížďka po ostrově Yas, kde se nachází proslulá závodní dráha Marina Yas. Prohlídka Abu Dhabi .
5. den:Výlet přes pohoří Hajjar do emirátu FUJAIRAH na pobřeží Indického oceánu. Zastávka na trhu s koberci a ovocem. Prohlídka hlavního města emirátu Fujairah a muzea arabské kultury se skanzenem. Koupání v moři a návštěva mešity v BADIYAH.
6. den:Pobyt u moře, individuální volno, možnost fakult. výletů, např: cesta za nákupy do Dubaje , večeře v dubajském hotelu Burj al Arab (nutná rezervace v CK cca měsíc předem), procházky emirátem SHARJAH .
7. den:Druhá část programu v DUBAJI . Navštívíme všechna nejzajímavější místa moderní Dubaje – centrum Sheikh Zayed Roads nejslavnějšími mrakodrapy vč. nejvyšší stavby světa – věže BURJ KHALIFA. Největší obchodní centrum Mall of the Emirates, uměle vybudované ostrovy ve tvaru palmy s novým nejluxusnějším hotelem v Dubaji . Prohlédneme si sedmi hvězdičkový hotel BURJ AL ARAB a rezidenční čtvrť DUBAI MARINA. Arabský trh MADINAT JUMEIRAH a největší mešita města BLUE MOSQUE. Návštěva nově otevřená obchodního centra Dubai Mall s obřím akváriem a ZOO a po setmění absolvování projížďky osvětleným městem.
8. den:V časných ranních hodinách transfer na letiště, odlet z Dubaje do Prahy.
Abu Dhabi 1 Abu Dhabi 2 Abu Dhabi 3 Abu Dhabi 5 Dubaj 1 Dubaj 2 Dubaj 4 SAE_dubai_10

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha – Dubaj – Praha
  • letištní taxy
  • transfery během okruhu
  • 7x ubytování ve 4* hotelu
  • 7x snídani
  • pobytovou taxu
  • průvodce

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a rozšířeného storna (příplatek: 600 Kč)
  • 1/1 pokoj (zde povinný při nedoobsazení) (příplatek: 8900 Kč)
  • 7x večeře (příplatek: 3690 Kč)
  • vyhlídka Burj Khalifa (nutná rezervace předem v CK) (příplatek: 1100 Kč)

Dubaj

Dubai je rychle se rozvíjející místo s moderní architekturou, širokými dálnicemi a zelenými parky. Město je rozděleno na dvě části zálivem, kterým neustále křižují lodě a trajekty. Výhodou pro turisty je možnost levného nákupu elektroniky, koberců a zejména zlatých předmětů na světově proslulém „zlatém tržišti“. Velmi populární je nákupní festival, který se koná každoročně po dobu 30 dnů v únoru a březnu. Kromě obchodního centra je Dubai i místem sportu. Konají se zde mezinárodní golfové, tenisové a kriketové turnaje. Ve městě Dubai se prolíná bohatá kulturní historie, arabská krása a pohostinnost s veškerým komfortem, uspokojujícím všechny požadavky návštěvníků tohoto krásného emirátu.

Fujairah

Emirát Furairah se nachází v jihovýchodní části arabského poloostrova u Indického oceánu v blízkosti majestátného pohoří Hajar. Se svou rozlohou 1,450 km2 a populací okolo 80.000 obyvatel je považován za jeden z nejzajímavějších emirátů. Pláže na území tohoto emirátu jsou jedny z nejkrásnější a dosud ne zcela objevené turisty. Fujairah poskytuje dokonalou kombinaci přírody, krásného pobřeží a horského masivu, což vše společně s příjemným klimatem po celý rok je úspěšným předpokladem k prožití příjemné a klidné dovolené.

Sharjah

Sharjah je třetí největší emirát a místo, které se stalo kulturním centrem středního východu. Všude lze nalézt prvky islámské tradice. Příkladem je islámský trh u zátoky, textilní trh na nábřeží, zlatý trh při cestě do emirátu Ajman, včetně mnoha mešit a kulturních budov. Dále zde naleznete řadu muzeí s architektonickými nálezy, muzeum umění, vědy a historie. Nekonečné množství malých obchodů a tržišť nabízí nepřeberné množství ručních výrobků, koberců, zlata a elektrotechniky.

Abú Dhabí

Abú Dhabí (Abú Zabí) je hlavním městem stejnojmenného emirátu.

AL Ain

Al Ain (doslovně „Oko“) je druhé největší město arabského emirátu Abú Dhabí čtvrté největší v celé zemi. Je známé také pod názvem Garden City, a to díky zeleni, která se ve městě nachází. Město se nachází cca 160 km východně od Abú Dhabí, 120 km jižně od Dubaje a má cca 375 000 obyvatel. Stává se z něho oblíbená turistická destinace.

Abú Dhabí

Abú Dhabí (Abú Zabí) je jedním z emirátů Spojených arabských emirátů. Jedná se o největší a nejbohatší ze 7 emirátů. Abú Dhabí byl zakládajícím emirátem Spojených arabských emirátů v roce 1971. Rozkládá se na jihozápadní pobřeží Perského zálivu.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí