CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 158925

Adventní Vídeň a vánoční trhy 2023

Rakousko
Vídeň
Zažijte kouzlo adventní Vídně a vánočních trhů v Rakouské metropoli. Jedinečný zážitek…

1Počet dnů:

25.11.2023Termíny od:

690 Kč Cena od:

1 - denní zájezd

Zažijte kouzlo adventní Vídně a vánočních trhů v Rakouské metropoli. Jedinečný zážitek předvánoční atmosféry za skvělou cenu.

Advent, to je ve Vídni romantika, tisíce světel a světýlek a poetické vánoční trhy 2023.

Tradičním vrcholem je vánoční trh na Vídeňském Radničním náměstí. Jen o pár kroků dále, u Uměleckohistorického muzea, stojí nová vánoční vesnička.

Na překrásné náměstí Marie Terezie vás zve k adventní návštěvě padesát vánočních stánků s dárky a tradičními řemesly Vyhrává zde rakouská dechovka a vystupují gospelové pěvecké sbory a hudební skupiny.

Na adventním vánočním trhu na Spittelbergu najdete vedle umělecko řemeslných výrobků i keramiku a šperky ze stříbra a mosazi.

Starovídeňský vánoční trh v poklidném Starém městě v ulici Freyung nabízí ručně malované vánoční svíčky, dřevěné hračky a proutěné zboží.

Prohlídka s průvodcem po Ringstrasse s výkladem - Budova vlády, Státní opera, barokní Karlskirche, výstavní pavilón Secession, Parlament, Burgtheater, Univerzita, Burza, dále bude následovat volno v centru Vídně k individuální návštěvě adventních trhů.

Pro zájemce bude pokračovat prohlídka s průvodcem - procházka historickým středem - hotel Sacher, Augustiniánský kostel, Císařská hrobka, dóm sv.Štěpána, Korutanská třída a pěší zóna Na Příkopech, komplex Hofburgu.

Ubytování: bez ubytování

Stravování: bez stravy

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Ostrava - FM - Příbor - NJ - (Frenštát, Rožnov, V.M. min.10 osob) - Hranice - Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
Další nástupní místa, např. Karviná, Havířov, Bohumín či Třinec jsou možná při nástupu alespoň 10 osob z jednotlivého místa. Předběžné časy odjezdů (budou upřesněny k jednotlivým nástupním místům před odjezdem): Ostrava 04:00-05:00 dle počtu nástupních míst.

Program zájezdu

1. den:sobota:, Odjezd z Ostravy v 04.00-4.30 dle počtu nástupních míst (dle upřesňujících pokynů). Příjezd do Vídně. Prohlídka s průvodcem po Ringstrasse s výkladem - Budova vlády, Státní opera, barokní Karlskirche, výstavní pavilón Secession, Parlament, Burgtheater, Univerzita, Burza, dále bude následovat volno v centru Vídně k individuální návštěvě adventních trhů. Pro zájemce bude pokračovat prohlídka s průvodcem - procházka historickým středem - hotel Sacher, Augustiniánský kostel, Císařská hrobka, dóm sv.Štěpána, Korutanská třída a pěší zóna Na Příkopech, komplex Hofburgu, … Individuální volno v centru Vídně.
Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent Vídeň Advent

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava, poplatky
  • delegát, pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh od 37,- Kč/os./den
  • přesun metrem (cca 3€ jízda)

Slevy

  • First / Last Moment

Vídeň

Dřívější hlavní město rakousko-uherské monarchie, dnes hlavní město Rakouska. Centrem staré části je Stephanplatz s monumentálním dómem sv. Štěpána - gotickou stavbou ze 14.-15. stol. Mezi důležité a zajímavé budovy patří nádherná budova opery, císařský palác Hofburg, další palác Schönbrunn, neogotická městská radnice, Burgtheater a Musikverein, sídlo vídeňského filharmonického orchestru. Mnozí turisté vyhledají zábavu a vzrušení ve velkém zábavním parku Prater.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí